Boksalg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved bestilling av bøker utgitt av Norsk Politihistorisk Selskap, kan skjemaet nedenfor brukes (forutsetter at e-postadresse oppgis). Følgende bøker kan kjøpes:

 • NPHS Årsskrift – selskapets årbok som er utgitt hvert år siden 1995
 • Sambandsboken «Fra varde til SMS» som beskriver politiets sambandshistorie
 • Politihistorisk bibliografi – den første som er utgitt i Norge
 • Politiets Våpen «Fra morgenstjerne til moderne automatvåpen»

Norsk Politihistorisk Selskap er en fri og uavhengig organisasjon som ikke driver næringsvirksomhet. Selskapet følger de regler for elektronisk  handel som er gitt i Angrerettloven. Last ned skjema  for angrefrist her. Forbrukerrådet har laget en veileder om angrerett. Forbrukeren må bære kostnadene ved å returnere varene dersom angreretten brukes.

Bøkene sendes som postpakke. Dersom pakken ikke blir avhentet og blir returnert av posten, er kjøper ansvarlig for fraktutgifter ved utsendelse og retur.

Ved å bestille bøker samtykker du i at dine avgitte personopplysninger blir lagret i vårt kontaktregister behandling og fakturering. Les mer om personopplysningsloven og vår behandling av personopplysninger i vår personvernerklæring.

Bestilling via skjemaet nedenfor forutsetter at bestilleren har en gyldig e-postadresse.


  Alle årganger av NPHS Årsskrift

  Komplett serie med alle utgitte årganger fra 1995 til i dag er for medlemmer priset til kr 750,-. (Fritt tilsendt innenlands til medlemmer av NPHS.)

  Antall

  Ved enkeltvis bestilling er pris pr. årgang kr 50,00 + frakt. (Fritt tilsendt til medlemmer av NPHS.)

  Dersom du ønsker å bestille en eller flere årganger av NPHS Årsskrift, kan dette skrives inn nedenfor som en melding. Angi årgang. En eventuell annen fakturaadresse enn leveringsadresse kan også angis nedenfor, likeså en eventuell henvisning til en bestillingsID (LID) eller noe annet av betydning for bestillingen(e):

  Boken om politiets sambandshistorie "Fra varde til SMS"

  Angi antall bøker som ønskes bestilt. Pris fra 10.4.2022 kr 100,00. Medlemspris kr 50. Ved forsendelse blir det et tillegg på kr 190,00 for frakt, emballasje og pakking. Henting i resepsjonen Kripos kan avtales.

  Antall

  Boken om politiets våpen "Fra morgenstjerne til moderne automatvåpen"

  Angi antall bøker som ønskes bestilt. Pris fra 1.2.2024 kr 100,00. Medlemspris kr 50. Ved forsendelse blir det et tillegg på kr 190,00 for frakt, emballasje og pakking. Henting i resepsjonen Kripos kan avtales.

  Antall

  Politihistorisk bibliografi

  Angi antall bibliografier som ønskes bestilt. Pris pr. stk. kr 100,00. (Fritt tilsendt til medlemmer av NPHS.)

  Antall

  En bekreftelse på din bestilling vil bli sendt til din e-postadresse.

  Navn

  Postnummer

  Telefon

  Adresse

  Poststed

  E-post